發新話題

各位坐穩putput車

<P>以家個pattern似上年12/10,升穿保力加通道,應有所回落。</P>
<P>註:我只是睇淡,而不會做淡,待回落至13200水平入少少正股。</P>

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 DMC 於 2009-4-6 17:35 發表
以家個pattern似上年12/10,升穿保力加通道,應有所回落。
註:我只是睇淡,而不會做淡,待回落至13200水平入少少正股。
安全做法...下一浪我都係睇126-132

Share this:

萬事俱備,只欠東風(5號仔新股星期四可交易)

Share this:

引用:
原帖由 hochung169 於 2009-4-7 18:13 發表
萬事俱備,只欠東風(5號仔新股星期四可交易)
唔使星期四 , 依家倫敦已經做緊野

Share this:

今曰向10天線進發

Share this:

引用:
原帖由 tradsonfoon 於 2009-4-7 19:08 發表

唔使星期四 , 依家倫敦已經做緊野
今日係暴風雨前值.....反而留意週四滙豐股份流通量增3-4成!! 及復活長假期效應!

Share this:

現階段追熊冇乜肉食
短線睇14200-14300 既支持位
因為有幾條線係果度交匯
支持力應該不俗

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 53# hochung169 的帖子

你架put put 車窒住窒住貢喎!會唔會中途死火?

Share this:

引用:
原帖由 whisky511 於 2009-4-9 13:02 發表
你架put put 車窒住窒住貢喎!會唔會中途死火?
希望唔會啦
黃昏三星已出現,一般會出現一個後抽,還原起點(14988)再落
但預期會牛皮一兩曰,可能要等到下星期三(期望中)
加上上証都......

Share this:

回復 56# hochung169 的帖子

依家唔知係3星拱照勁,或是頭肩底勁,大戶可能設陷阱殺兩邊?

Share this:

唔通真係要去到154

Share this:

會上到16000

Share this:

引用:
原帖由 noboru 於 2009-4-10 01:05 發表
會上到16000
16000點就肥仔啦!!!

Share this:

發新話題