發新話題

38-45 元一個韓式燒烤套餐

38-45 元一個韓式燒烤套餐

一邊來說午餐都比晚便宜, 而韓燒更是.

這店的午餐可以叫一種肉自己燒 (雞, 牛, 豬, 魷魚, 豬扒, 魚柳..)
有一個飯, 有一個紫菜豆腐湯(應是牛肉底)還有一個甜品  HK$38.00(星期一至日都有供應)

但要留意, 一個人去的話, 他們就不會讓你自己燒烤, 他們會弄出來給你吃.

若不想燒烤, 可以吃石頭.味道也不錯..:D 但記得加醬及叫仕應幫忙混醬..:P
其實吃韓燒, 重點之一就是吃細細碟前菜, 實際上吃完前菜, 都己吃飽了一半了

高麗韓國餐廳
北角和富道20-36號明暉大廈1樓

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
隨田而福 ∼春雷鄉 種田長苗 夏雨至 苗壯成木 秋風吹 木木形林 冬眠音 田林果果

你好似話請食飯家喔

Share this:

我們在錯誤的時間相遇,在正確的時間卻又分開……

田少成日食好野, 睇到我流哂口水....
CCC, 你幾時請我去食粥?

Share this:

食夜粥咯:lol ;P

Share this:

我們在錯誤的時間相遇,在正確的時間卻又分開……

引用:
原帖由 Hei 於 2008-7-15 23:37 發表
田少成日食好野, 睇到我流哂口水....
CCC, 你幾時請我去食粥?
冇哂粥lo, 田少比咗$_$ 食
http://kinghei.com/forum/redirect.php?tid=3355&goto=lastpost#lastpost
我同你去食糖水算啦

Share this:

引用:
原帖由 ccc 於 2008-7-16 00:07 發表

冇哂粥lo, 田少比咗$_$ 食
http://kinghei.com/forum/redirec ... o=lastpost#lastpost
我同你去食糖水算啦
咁好.......係咪上你度食呀??

Share this:

依間唔錯 我都食過好幾次(近公司關係)
推薦!!!

Share this:

引用:
原帖由 yes 於 2008-7-15 23:27 發表
你好似話請食飯家喔
那個是牛熊正老大, 他說請食麵丫)))))
証句:
http://kinghei.com/forum/viewthr ... &extra=page%3D1

Share this:

隨田而福 ∼春雷鄉 種田長苗 夏雨至 苗壯成木 秋風吹 木木形林 冬眠音 田林果果

引用:
原帖由 kaon 於 2008-7-16 10:14 發表
依間唔錯 我都食過好幾次(近公司關係)
推薦!!!
你還夠膽那麼大聲講.............有好嘢唔介紹. 食了那麼多次都不單一聲....

你也應請吃飯..以示賠不是..<<<<<<yes 交給你...

Share this:

田莊... 你又衝着我而來...
那兒地方偏僻...... 不是銅鑼灣...也不是旺角

yes >>> 只有田莊請... 與我無尤

Share this:

引用:
原帖由 kaon 於 2008-7-16 12:54 發表
田莊... 你又衝着我而來...
那兒地方偏僻...... 不是銅鑼灣...也不是旺角

yes >>> 只有田莊請... 與我無尤
我沒衝著你而來....你用"又"...即是....
sorry...我不知道 我有衝過你....
人家用心良苦 ..還以為讓美女給你請....你會感激我..

Share this:

北角......呆左......

Share this:

發新話題