16 12
發新話題

會唔會諗做番個PDA 網版睇股

會唔會諗做番個PDA 網版睇股

會唔會諗做番個PDA 網版睇股, 有價, 有成交, 有排隊 都OK

有時出街用手機有LINK 睇 KINGHEI

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2008-5-30 09:21 發表
會唔會諗做番個PDA 網版睇股, 有價, 有成交, 有排隊 都OK

有時出街用手機有LINK 睇 KINGHEI
可以考慮, 多樣野比大家睇, 但係我冇PDA, 做TESTING會難.

Share this:

我幫你, 我WM6

Share this:

你叫我, 我就可以試.

Share this:

但Hei少駛唔駛考慮埋流量問題?

Share this:

我都有KS20可以試架!!
燈神man都有.....

Share this:

我都係KS20, 用SMARTONE $38 20MB 1日果PLAN(睇網ONLY)

Share this:

引用:
原帖由 kaon 於 2008-5-30 09:31 發表
但Hei少駛唔駛考慮埋流量問題?
流量幾K 1個, 好少姐

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2008-5-30 09:34 發表
我都係KS20, 用SMARTONE $38 20MB 1日果PLAN(睇網ONLY)
我都用緊, 點解我要48既~~~

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2008-5-30 09:34 發表
得20 MB....
我屋企用wifi架咋....出街都唔上網既....最多咪去下M記啊or 去search下有無AC point 比我借用下lo XD

Share this:

如果OVER左, 自動UPGRADE 去無限PLAN, 68

Share this:

引用:
原帖由 goofy08 於 2008-5-30 09:40 發表

得20 MB....
我屋企用wifi架咋....出街都唔上網既....最多咪去下M記啊or 去search下有無AC point 比我借用下lo XD
我多數坐巴士時用

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-30 09:37 發表

我都用緊, 點解我要48既~~~
跟contact 上, $38. 重要每月減多$10

Share this:

可唔可以簡簡單單做個用住先??

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2008-5-30 10:34 發表

跟contact 上, $38. 重要每月減多$10
我都係跟CONTRACT....點解我貴過你, 隆重歧視.

Share this:

16 12
發新話題