30 12
發新話題

聽日下午去見工

聽日下午去見工

但d見工衫唔知去哂邊....點算呀

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 22:41 發表
但d見工衫唔知去哂邊....點算呀
你好耐冇見工喇?
咁聽係咪全日放假?

Share this:

一年見一兩次囉........ 好似變左例行公事咁

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 22:46 發表
一年見一兩次囉........ 好似變左例行公事咁
點解o既.....

Share this:

引用:
原帖由 神棍2008 於 2008-5-29 10:47 PM 發表

點解o既.....
年年都想走咪試下send信囉, 跟住見得成就第信,
之後老闆留我又心軟繼續做...
呢個cycle我d朋友已經見怪不怪...
成日睇死我唔走

aeon你睇到唔好話俾人知呀~~~~~~~ 其他同事太多口喇

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-29 10:43 PM 發表

你好耐冇見工喇?
咁聽係咪全日放假?
聽日番上午囉, 之後即刻去見...
仲諗緊d衫裙文件收去邊, 又冇得化妝 -.-

Share this:

你唔洗化都咁靚la~~~
你得既!!!
加油!!!

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 22:58 發表

聽日番上午囉, 之後即刻去見...
仲諗緊d衫裙文件收去邊, 又冇得化妝 -.-
我都試過咁, 就用個靚紙袋袋起d cert, 恤衫, 裙呀咁, 下午就去附近酒店或靚d ge 商場 toilet 換咗佢, 化埋粧, 再出發見工 祝你成功

Share this:

呀其實都唔一定要成功嫁..... 轉左工冇得上kinghei嫁喇日頭
我今日請假時老闆已經問我去邊, 係咪去見工..... (可能佢已經捉到我d轉工季節...)

Share this:

咁問即係叫你快d走啦

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 23:13 發表
呀其實都唔一定要成功嫁..... 轉左工冇得上kinghei嫁喇日頭
我今日請假時老闆已經問我去邊, 係咪去見工..... (可能佢已經捉到我d轉工季節...)
冇得上黎, 我地仲慘過你....
見唔到你~

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 23:13 發表
夏令....

Share this:

我地好矛盾啊你知唔知.......
又唔想你失望見唔成.......
但你見得成,日間又少左個會員.......

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-29 11:51 PM 發表

冇得上黎, 我地仲慘過你....
見唔到你~
好彩我係嬸嬸, 唔係你d女fans會誤會~~~ :lol :lol :lol

Share this:

引用:
原帖由 goofy08 於 2008-5-30 08:07 AM 發表
我地好矛盾啊你知唔知.......
又唔想你失望見唔成.......
但你見得成,日間又少左個會員.......
哈唔駛矛盾住呀而家, 到請我時先矛盾都未遲,
搵番d資料果間野請MT都要見4次 !!

Share this:

30 12
發新話題
最近訪問的版塊