37 123
發新話題

??????...

hei, goofy 你地再圈染落去到時版聚會俾人圍嘔嫁...... 個個懷著興奮既心情出席版聚最後變左暴力事件....

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-28 22:28 發表
hei, goofy 你地再圈染落去到時版聚會俾人圍嘔嫁...... 個個懷著興奮既心情出席版聚最後變左暴力事件....
我咁好人....平時又對各位咁好!!!
我唔會比人圍嘔既.....Hei就.... 慘D喇!

Share this:

T123, 我支持你
我都識整幾味ga, 有機會同你交流下吖

Share this:

引用:
原帖由 ccc 於 2008-5-28 22:37 發表
T123, 我支持你
原來你識煮~我幾時有得食?

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-28 22:28 發表
唔會的, 因為我都好靚~~~

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-28 23:03 發表

原來你識煮~我幾時有得食?
咁要問下t123 幾時搞聚會喇

Share this:

引用:
原帖由 ccc 於 2008-5-28 23:08 發表

咁要問下t123 幾時搞聚會喇
聚會, 你煮???你識煮盤菜??  

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-28 23:09 發表

聚會, 你煮???你識煮盤菜??  
哈哈.... 咪儍啦, 我諗住一人煮一味jar

Share this:

引用:
原帖由 ccc 於 2008-5-28 23:17 發表

哈哈.... 咪儍啦, 我諗住一人煮一味jar
咁我菠蘿腸仔~~~你整乜?

Share this:

哎呀hei做咩搶左我既菠蘿腸仔.... 咁我整芝士火腿三文治啦

Share this:

引用:
原帖由 ccc 於 2008-5-28 10:37 PM 發表
T123, 我支持你
好呀, 我都想整番野食... d器皿發哂mo啦

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-28 23:39 發表
哎呀hei做咩搶左我既菠蘿腸仔.... 咁我整芝士火腿三文治啦
老手, 即刻有B計劃

Share this:

再唔係就整公仔牌春卷....
講起春卷我記得以前去學校旅行整左d好難食既海鮮卷, 但成班同學老師竟然話好好食, 之後個阿sir(教bio)仲成日在全班同學面前話好食, 真係好瘀皮!!! 及後所有關於食物既問題仲指定要我答....
話時話個主題點解變左??????

Share this:

"成班同學老師竟然話好好食", 會唔會搵自己個肚咁玩?
係咪你自己唔識欣賞???可能好好食, 搵日整比我試, 比D客觀及專業D既意見你, 不另收費.

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-28 11:53 PM 發表
"成班同學老師竟然話好好食", 會唔會搵自己個肚咁玩?
係咪你自己唔識欣賞???可能好好食, 搵日整比我試, 比D客觀及專業D既意見你, 不另收費.
如果你肚痾我唔俾錢睇醫生嫁 ;P ;P

Share this:

37 123
發新話題