33 123
發新話題

賭場......輸晒D錢

賭場......輸晒D錢

我覺得個賭場好屈機 好似唔係隨機 好假
有冇人贏過錢呀?
我輸左3000個大洋

Share this:

菩提本無樹,明鏡亦非台,本來無一物,何處惹塵埃

我之前都係咁, 不過冇你輸咁多.
回頭是岸, 施主.

Share this:

I had the same tragedy with you before, I lost 500 there too.......

Share this:

玩 賭場 十賭九輸的 ..........

跑馬仔都好 D.......

開口中 又係好易中柱 ......

為有打工 ...就最穩穩 ..............

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-15 01:36 發表
我之前都係咁, 不過冇你輸咁多.
回頭是岸, 施主.
管理員叔叔都去賭

Share this:

引用:
原帖由 ban01 於 2008-5-15 01:55 發表
玩 賭場 十賭九輸的 ..........

跑馬仔都好 D.......

開口中 又係好易中柱 ......

為有打工 ...就最穩穩 ..............
不過D錢唔去賭又唔知有乜用

Share this:

引用:
原帖由 bone 於 2008-5-15 02:22 發表

不過D錢唔去賭又唔知有乜用
拿來 "豬頭術" 囉 ......... 購買 道具

Share this:

回復 4# 的帖子

我暫時仲係中柱率最高果個呀, 10射5中!

Share this:

我係"地獄黑仔王"!!!

引用:
原帖由 targa 於 2008-5-15 03:07 發表
我暫時仲係中柱率最高果個呀, 10射5中!
D錢諗住留返比大家黎買報價既野

Share this:

如果我話你知...我由3xxx贏到上去7xxx~~~
之後都可以輸返到去3xxx...
隔一陣再賭過...比佢連開11個細攪掂左...睇唔到第12鋪開咩

贏輸都係睇自己......回頭是岸, 施主

Share this:

引用:
原帖由 wan 於 2008-5-15 08:28 發表
如果我話你知...我由3xxx贏到上去7xxx~~~
之後都可以輸返到去3xxx...
隔一陣再賭過...比佢連開11個細攪掂左...睇唔到第12鋪開咩

贏輸都係睇自己......回頭是岸, 施主 wph(1 ...
有前途啊~~~我鍾意!!!
證明係有得返倍既!!!
大家睇睇 wel01 <<<lee位大哥......佢賺到錢就收左手喇.....銀行存款 :10000
大家明我講咩la可!!!
加油!!我D錢係比你地win既!!放心win爆我!!
賺到就......收......輸左就....唔知你點喇...

Share this:

玩 賭場 十賭九輸的 .........

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-15 03:10 AM 發表

D錢諗住留返比大家黎買報價既野
預計通漲持續, 所以個program可能會愈賣愈貴.
我儲定錢等你... :lol

Share this:

我係"地獄黑仔王"!!!

$100次都幾係野~
依度CPI有100%

輸錢容易賺錢難...
回個帖都得$1....

Share this:

引用:
原帖由 kaon 於 2008-5-15 11:24 發表
$100次都幾係野~
依度CPI有100%