19 12
發新話題

router

router

我要買一個新的路由器.

請問有沒有好介紹?

昨去看到一個asus 的-188用得過嗎?

疑惑中.

還有...可悲中 .. 人買SD 咭 我買SD 咭..
偏偏我買的, 現在的NOTEBOOK 都讀唔到.....因為我無知, 我傻, 買了SDHC....除了換讀咭器外, 有沒有其他方法可以用其他方法可以使用它

Share this:

隨田而福 ∼春雷鄉 種田長苗 夏雨至 苗壯成木 秋風吹 木木形林 冬眠音 田林果果

其實隻隻router都差唔多 問題睇下你駛唔駛成日BT

Share this:

都要BT咖..咁即係點

其實係唔係貴D 可以耐用D

我都聽人講. TP-LINK 是最差那個..

Share this:

隨田而福 ∼春雷鄉 種田長苗 夏雨至 苗壯成木 秋風吹 木木形林 冬眠音 田林果果

要BT有冇推介...而家成日要reboot

Share this:

之前有提過一隻叫PCI嘅, 我而家都仲用緊, 玩BT未試過有問題.

Share this:

我係"地獄黑仔王"!!!

差勁是 tp-link, level-one

我用的是buffalo, bt 都ok.

Share this:

PCL...BRL-04UR用緊中
之前都冇咩事...而家一bt就hang...
引用:
原帖由 targa 於 2010-4-7 18:06 發表
之前有提過一隻叫PCI嘅, 我而家都仲用緊, 玩BT未試過有問題.

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2010-4-7 22:20 發表

早知問你先, 我早兩三月個前買左LEVEL-ONE, 想死..............
我問SLAES咩好, 佢推呢隻.........

Share this:

我之前用開 pci 冇wifi, 因為玩 x-link, 換左 tp-link. 2 年幾日日bt都冇事~

Share this:

我之前用linksys, 貪平轉左用TP-LINK, 開到咁上下要reboot (Linksys 1 D都唔駛)

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2010-4-7 22:20 發表

我早前用的 buffalo , BT 佢會auto disconnect , 見到佢都想死!!

Share this:

我用緊呢隻PCI, BT夠哂快, 以前用hkbn 50Mb, upload同download同時加埋可以過10MB, 爆哂錶
有興趣可以參考下, 一般腦場都有得賣 --> http://www.planex.com.tw/product/soho/router/mzk-w300nh.htm

Share this:

要幾多$$$
引用:
原帖由 targa 於 2010-4-9 04:26 發表
我用緊呢隻PCI, BT夠哂快, 以前用hkbn 50Mb, upload同download同時加埋可以過10MB, 爆哂錶
有興趣可以參考下, 一般腦場都有得賣 --> http://www.planex.com.tw/product/soho/router/mzk-w300nh.htm ...

Share this:

如果BT會死ROUTER既人士, 不妨LIMIT BT既connection.
我set完會好D, 無咁易死.

Share this:

引用:
原帖由 wan 於 2010-4-9 05:02 PM 發表
要幾多$$$  
我2年前買$379, 而家應該平左好多

Share this:

19 12
發新話題