發新話題

韓國之自遊行

你一共用左幾多錢玩左幾多日?

Share this:

引用:
原帖由 goofy08 於 2009-2-6 11:11 發表
仲有就係去韓國買 LV 係平好多既~~~
LV 貴過香港. 唔知係咪匯率問題

Share this:

引用:
原帖由 kaon 於 2009-2-6 12:37 發表
你一共用左幾多錢玩左幾多日?
4日, 1萬唔駛, 2個人, 玩,食,住, 連買野

Share this:

引用:
原帖由 神棍2008 於 2009-2-6 11:03 發表
第一張相望埋去都幾舒服
不過你地去果時有無落雪呀?
市中心2C-8C, 冇雪落

Share this:

hello
我是路過的.
請問你有沒有詳細行程呢,因我都想在5月出發,
另我想問你去邊間旅行社買package 呀??
幾多錢呀?/
唔知可分享你之旅遊行程呢?/
唔好意思,好像問題多左??見諒!
另想問有咩地方及禮物值得去及購買呢??
女仔來講....

Share this:

引用:
原帖由 svfo150398 於 2009-2-6 16:41 發表
hello
我是路過的.
請問你有沒有詳細行程呢,因我都想在5月出發,
另我想問你去邊間旅行社買package 呀??
幾多錢呀?/
唔知可分享你之旅遊行程呢?/
唔好意思,好像問題多左??見諒!
另想問有咩地方及禮物值得去及購買呢?? ...
冇問題, 你想知道D咩呀? 黎我地CHATROOM 傾啦

Share this:

click 呢到入黎chatroom 真人傾

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

正啊...............六月份有假我都想去........

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2009-2-6 20:58 發表
click 呢到入黎chatroom 真人傾
哈哈
你講到論壇D post 唔係真人

Share this:

回復 22# coffeetea 的帖子

係度講好d,chatroom傾會唔會睇唔切dpost,因為有好多人傾即市d野

Share this:

真系鄧你地開心

Share this:

我們在錯誤的時間相遇,在正確的時間卻又分開……

你好叻..韓國 無識聽無識睇 更加無識講.......
是不是跟香港有MTR? 你們用什麼交通工具.

Share this:

隨田而福 ∼春雷鄉 種田長苗 夏雨至 苗壯成木 秋風吹 木木形林 冬眠音 田林果果

你真勁子! 我最唔敢去d唔識講/睇/聽的語言的地方了

Share this:

回復 22# coffeetea 的帖子

你果然夠晒熱心~~~

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2009-2-12 15:31 發表
你好叻..韓國 無識聽無識睇 更加無識講.......
是不是跟香港有MTR? 你們用什麼交通工具.
有mtr!!!

Share this:

發新話題