44 123
發新話題

韓國之自遊行

韓國之自遊行

韓國之自遊行圖片幾張

今次自己同囡囡第一次飛左去韓國自遊行, 其實係食食食, 行商場, 又食食食....

不過幾lucky, cathay pacific upgrade左我張economy 機票上business 機票. 真係正好多多多多多多多多多多多多多多多!!

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

住的是"東大門", 最夜收的地方, 商場是收零晨4:30am, 岩晒我呢d夜鬼(不過真係好眼訓)

圖片中最高果幾間就是 (由我酒店影出去)

有doota/doosan/hello apm/good morning/migilore, 行2分鐘就到. 原來韓國係好安全, 冇賊架

Share this:

介紹下間房, 你地下次去可以考慮下

uljiro co-op residence (地鐵站2分鐘行到), 隔離有gs25(=香港7-11), 有街邊店

有廚房仔, 有internet (自己帶notebook), 不過廁所好細

Share this:

呢個紅豆包就係我第一日個早餐(係gs25 7仔買). ~ 熱 la la

另外果支係香蕉味奶奶<<好正, 一定要飲

Share this:

仁寺洞 - 最有文化的地方....但我唔係好覺

高炒一張...不過冇野睇

行行下貢岩有節目show....唔知佢跳咩...不過冇所謂啦....感受下人地既氣氛就夠了

Share this:

韓國四周圍街都有呢d小食店, 乜都有得食

Share this:

呢到係明洞, 最hit 既shopping地方...不過我就覺得冇乜特別

好似旺角/尖咀貢

Share this:

食野相係第2部相機到, 遲d再post

Share this:

間房好CYBER, 有冇水床

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2009-2-5 23:41 發表
間房好CYBER, 有冇水床
你就想呀,水床

Share this:

引用:
原帖由 coffeetea 於 2009-2-5 21:28 發表
住的是"東大門", 最夜收的地方, 商場是收零晨4:30am, 岩晒我呢d夜鬼(不過真係好眼訓)

圖片中最高果幾間就是 (由我酒店影出去)

有doota/doosan/hello apm/good morning/migilore, 行2分鐘就到. 原來韓國係好安全,  ...
係啊,我啊sir 話......佢見過4個人唔見野,銀包,nds,cap,等等......
但每樣野都搵得返....完好無缺~~

Share this:

好正啊...... ....韓國啲紙水又低左咁多.....好想自由行.....不過太多目標啦....要先有錢...然后北京...再想其他地方

Share this:

第一張相望埋去都幾舒服
不過你地去果時有無落雪呀?

Share this:

仲有就係去韓國買 LV 係平好多既~~~

Share this:

回復 10# coffeetea 的帖子

Hei唸多左

Share this:

44 123
發新話題