20 12
發新話題

山上茶樓..最緊要早

山上茶樓..最緊要早

晨早起床, 清新空氣~~去到大帽山飲早茶..
早茶buffet. 但不是劃一收費
自助沖茶
自助取食物
但不是自己給錢 自己收

聽說是沖茶山水來的, 茶樓旁有西洋菜田, 所以  菜新鮮
my 飛佛是粥. 它夠綿.....

這間就是端記茶樓
此茶樓只開半日到中午. 遲些去就無好野食

在荃灣坐地鐵站 坐80號van仔到川龍

Share this:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

有個碗cup住果碟野係咩黎嫁?? 師奶淫得很??

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-29 22:55 發表
有個碗cup住果碟野係咩黎嫁?? 師奶淫得很??
果個好似係烏冬泥架!!!

Share this:

高飛仔
你唔識野啦
那個是鮮蝦銀針粉啦)))))))

Share this:

呢間野係好很出名嫁

Share this:

中學時露營, 經過都去過呢間野.
唔記得好唔好食喇.

Share this:

晨早流流楂車去川龍 會唔會炒car呀
未訓醒
不過個粥 睇落真係幾吸引

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2008-5-29 23:01 發表
高飛仔
你唔識野啦
我知咩係銀針粉!!好味啊~~我見到佢一條條白色咁....以為係烏冬

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2008-5-29 11:01 PM 發表
高飛仔
你唔識野啦
田莊睇黎我地差唔多年齡噃... 睇過果套戲

Share this:

引用:
原帖由 T123 於 2008-5-30 10:07 發表

田莊睇黎我地差唔多年齡噃... 睇過果套戲
果戲係新精武門??

Share this:

引用:
原帖由 Hei 於 2008-5-30 10:21 發表

果戲係新精武門??
我都睇過La.....登..登登 啊!!!! XD

Share this:

戲呢..我就沒印象..但是呢我是知這個叫銀針粉 與戲無關..哈.. 年幾嘛....我多過三格廁紙啊
我最有印像的是"唔似貓唔似狗" -就是xx餃
但什麼來由我就忘記了.

Share this:

引用:
原帖由 田莊 於 2008-5-30 10:36 AM 發表
戲呢..我就沒印象..但是呢我是知這個叫銀針粉 與戲無關..哈.. 年幾嘛....我多過三格廁紙啊
我最有印像的是"唔似貓唔似狗" -就是xx餃
但什麼來由我就忘記了.
邊套戲就唔記得啦, 我記得個男主各係阿b,
佢推點心出去賣既時候係咁叫唔似貓唔似狗, 師奶淫得很...
勁搞笑 XD

Share this:

係鍾鎮濤賣點心時講架~~YOUTUBE 度有得睇.:D

Share this:

(八仙飯店之人肉叉燒飽)這套戲就是在這裡(川龍)取景,主角:黃秋生

Share this:

20 12
發新話題